زیره همیشه بخشی از ادویه است زیرا روغن فراری را در خود نگه می دارد که عطر خاصی به دانه های آن می دهد.
خوب است بدانید که فلفل پاپریکا قرمز بیماریهایی مانند دندان درد، سوء هاضمه، و زردی نیز مفید است. زیره در بسیاری از مناطق هند کشت می شود و به بازارهای بین المللی با تقاضا در اشکال مختلف مانند دانه، پودر، اسانس و اولئورزین صادر می شود.
زیره به دلیل خواص درمانی و معطری شیرین، به طور گسترده ای در صنایع غذایی و همچنین صنایع دارویی استفاده می شود.
این خواص شامل طعم دهنده، تصفیه کنندگی و مقاومت در برابر تحریک است و زیره و پودر پاپریکا به دلیل فعالیت های معطر و آنتی اکسیدانی خود نقش مهمی در صنایع غذایی و دارویی ایفا می کند.
زیره دارای خواص پروتئینی بالا با اکثر اسیدهای آمینه ضروری است. زیره و پابریکا دودی دو ادویه مهم هستند که در آشپزی هندی استفاده می شود و حاوی فعالیت ضد میکروبی اسانس است.
از آن در درمان مشکلات مربوط به معده ملایم به عنوان یک داروی ضد عفونی کننده و نشاط آور، به عنوان قابض در پراکندگی ریوی برونش، و به عنوان یک درمان هک، فقط به عنوان یک مسکن استفاده شده است.
در فرهنگ هندی، زیره و پودر پاپریکا مراکشی دو ادویه پرکاربرد در آشپزی است و همچنین کاربردهای پزشکی زیادی دارد.
در نسخههای بومی، دانههای زیره برای مدتی طولانی بهعنوان محرک گرسنگی و نفخآور در نظر گرفته میشوند. آنها معده، قابض، و در دویدن با ارزش هستند. آنها میل و طعم را بهبود می بخشند
- منابع:
- تبلیغات: