در یک مطالعه روی بیش از 90000 متخصص مراقبتهای بهداشتی ایالات متحده، مصرف حتی مقدار کمی روغن زیتون ارگانیک با کاهش مرگ و میر همراه بود.
در مقایسه با مردان و زنانی که به ندرت یا هرگز روغن زیتون مصرف نکردند، آنهایی که بیش از 0.5 قاشق غذاخوری در روز یا بیش از 7 گرم در روز (بالاترین میزان مصرف) مصرف کردند، 19 درصد کمتر از 28 درصد خطر مرگ و میر را داشتند.
علاوه بر این، در مقایسه با افرادی که کمترین روغن زیتون مصرف میکنند، افرادی که بالاترین میزان مصرف روغن زیتون را داشتند، ۱۹ درصد مرگومیر بیماری قلبی عروقی (CVD) کمتر، ۱۷ درصد خطر مرگ ناشی از سرطان، ۲۹ درصد کمتر در خطر مرگ ناشی از بیماریهای عصبی داشتند.
خطر مرگ ناشی از بیماری تنفسی در طول پیگیری 18 درصد کمتر است.
محققان تخمین می زنند که جایگزینی مقدار کمی روغن زیتون 1 لیتری با 8 تا 34 درصد کاهش خطر مرگ ناشی از علل مختلف مرتبط است.
مطالعه مارتا گواش-فر، دکترا، و همکارانش در 10 ژانویه به صورت آنلاین در مجله کالج آمریکایی قلب و عروق منتشر شد.
نتایج از توصیه های چربی رژیمی گیاهی حمایت می کند.
محققان می گویند: « توصیه های غذایی فعلی برای افزایش مصرف روغن زیتون بدون بو خارجی به جای سایر چربی ها برای بهبود سلامت کلی و طول عمر حمایت می کند.
با این حال، گواش-فره، دانشمند تحقیقاتی ارشد در بخش تغذیه هاروارد T.H. دانشکده بهداشت عمومی چان، بوستون، ماساچوست، در مصاحبه ای با theheart.org هشدار داد قلب و عروق Medscape.
او اضافه کرد: چیزهای دیگر بسیار مهم هستند، مانند سیگار نکشید، انجام فعالیت بدنی و غیره.
همچنین سعی کنید بیشتر غذاهای گیاهی از جمله روغن زیتون بکر رودبار و چربی سالم مصرف کنید.
- منابع:
- تبلیغات: