نکاتی که تولیدکنندگان در مورد نحوه تولید عسل به نیک فاش نکردند

عسل به نیک حاوی مواد معدنی و ویتامین‌های طبیعی است که به متابولیسم کلسترول و اسیدهای چرب ناخواسته کمک می‌کند، بنابراین از چاقی جلوگیری می‌کند و سلامتی را بهبود می‌بخشد.

همچنین حاوی درصد بالایی از ویتامین ها، یعنی B6، تیامین، نیاسین، ریبوفلاوین، اسید پانتوتنیک و برخی اسیدهای آمینه است.

مواد معدنی موجود در عسل شامل کلسیم، مس، آهن، منیزیم، منگنز، فسفر، پتاسیم، سدیم و روی است.

عسل همچنین یکی از غنی ترین مواد طبیعی در اسیدهای فنولیک و فلاونوئیدها است که منبع آنتی اکسیدان های طبیعی بدون چربی و کلسترول هستند.

طبقه بندی عسل:

به طور کلی عسل از منبع شهد گلی که زنبورها از آن تغذیه می کنند طبقه بندی می شود.

عسل می تواند از انواع خاصی از شهد گل باشد یا پس از جمع آوری آن را مخلوط کنید.

گرده موجود در عسل می تواند منبع گل و در نتیجه منطقه منشاء را نشان دهد.

عسل به نیک

عسل مخلوط:

زنبوردار بیش از یک نوع عسل را مخلوط می کند که از نظر منبع گل، رنگ، طعم، تراکم یا منشاء جغرافیایی متفاوت است.

عسل چند گل:

عسل چند گل یا (چند گل) که به آن (عسل گیاهی وحشی) نیز معروف است، از شهد بسیاری از انواع گل ها به دست می آید و طعم آن ممکن است از سالی به سال دیگر متفاوت باشد و بسته به اینکه عطر و طعم آن کم و بیش تند باشد.

عسل تک گل:

عسل تک رنگ عمدتا از شهد یک نوع گل تهیه می شود و انواع مختلفی از عسل های تک رنگ وجود دارد که طعم و رنگ مشخصی دارند.

به دلیل تفاوت بین منابع اصلی شهد.

برای تولید عسل تک رنگ، زنبورداران کندوهای زنبور عسل را در منطقه ای نگهداری می کنند که زنبورها فقط برای یک نوع گل می توانند از آن عبور کنند.

از منظر عملی؛ به دلیل مشکلاتی که در نگهداری زنبورها وجود دارد، درصد کمی از هر عسل از شهد اضافی سایر انواع گلها خواهد بود.