بخش اندام زیره باعث تغییر در عملکرد اسانس و مشخصات شیمیایی آن می شود. روغن میوه خشک شده به روش تقطیر با آب از ژرما کرن D (75%)، کاریوفیلن، المن، هومولن، ژرماکرن A و B و دو کادینن تشکیل شده است.
ژرماکرین B (51%) جزء اصلی روغن ریشه نهال بود که در طول نمو کاهش مییابد. موقعیت جغرافیایی پودر زیره سبز جمعآوریشده تأثیر بیشتری نسبت به ژنوتیپ بر روی ترکیب شیمیایی اسانس داشت.
در حالی که ژنوتیپ تأثیر بیشتری نسبت به آن داشت. مکان یابی روی صفات مورفولوژیکی میوه ها.
مطالعه مقایسه ای بر روی عملکرد اسانس و ترکیبات شیمیایی اکوتیپ های مختلف نشان داد که بازده استخراج اسانس برای گونه های بوم گردی پتو تونس و آلمان و مصر 1.41%، 1.21% و 0.48% بود. کارون (61.6-77.4٪) و لیمونن (16.2-29.1٪) اجزای اصلی روغن زیره بودند.
کارون (77.3%) و لیمونن (16.2%) اجزای اصلی اسانس زیره آلمانی بودند، در حالی که مقادیر متناظر برای شیمیتایپ تونس 76.3% و 19.5% بود.
Carvone (61.6%)، لیمونن (29.1%)، b-myrcene ( 3.9٪ و a-selinene (10.9٪) اجزای اصلی شیمیتایپ مصری بودند.
لیمونن (43.5٪)، کارون (32.6٪) و آپیول (15.1٪) سویشرت مردانه اجزای اصلی سی و چهار جزء از روغن زیره چینی استخراج شده با روش تقطیر با آب بودند.
عملکرد اسانس زیره زیره کشت شده در پنج سرعت از Uttarakhand Himalaya، هند 3.3-4.8٪ بود. کارون (65.77-78.8٪)، و لیمونن (19.38-31.64٪) اجزای اصلی اسانس بودند.
بازده اسانس از 0.6 تا 5.4٪ کاروان تجاری متفاوت بود. پالتو زنانه نمونه از کشورهای مختلف کارون (44.5-95.9٪)، لیمونن (1.5-51.3٪)، b-myrcene (0-0.4٪)، ترانس دی هیدروکارون (0-0.5٪)، و ترانس کاروئول (0-0.2٪) در این ضروری بودند.
- منابع:
- تبلیغات: