انجیر کوهی برای سلامتی یکی از بهترین میوه هایی است که طبیعت به ما عرضه می کند. ویتامین A، B، C، D، آهن، منیزیم، منگنز، روی، کلسیم، فسفر، پروتئین و فیبر، نام ماده مغذی را نام ببرید و آن را در انجیر دارید.
به طور مشابه، لیست مزایای مختلف Anjeer بی پایان است. همچنین از آنجایی که انجیر به صورت خشک شده به عنوان انجیر خشک مصرف می شود، میوه ای خشک محسوب می شود.
اجازه دهید به شما کمک کنیم تا همه چیز را در مورد این غذای فوق العاده به نام انجیر همراه با لیستی از فواید انجیر خشک درک کنید.
ارزش غذایی انجیر
قبل از اینکه بخواهیم فواید مختلف انجیر خشک را برای شما فاش کنیم، از شما می خواهیم که مواد مغذی موجود در انجیر را بررسی کنید.
پروتئین
اهن
فیبر
کلسیم
منگنز
منیزیم
ویتامین A، B، C و D
آنتی اکسیدان ها
10 مزیت باورنکردنی انجیر (میوه انجیر) برای سلامتی
1. انجیر یک غذای فوق العاده برای پوست است
چه کسی دوست ندارد پوستی بی عیب و نقص بدون هیچ گونه لک و آکنه داشته باشد؟
برای این کار به قدرت انجیر اعتماد کنید. فقط انجیر را له کنید و به صورت خود بمالید و بگذارید 10 تا 15 دقیقه خشک شود.
آن را بشویید و صورت خود را با درخشش و کاهش لکه ها ببینید. خمیر انجیر برای سفت کردن منافذ پوست نیز مفید است.
2. برای سلامت استخوان مفید است
هر روز انجیر بخورید تا استخوان های سالم و قوی داشته باشید.
به این دلیل است که این میوه عجیب و غریب مملو از کلسیم و ویتامین D است، دو ماده مغذی کلیدی که از سلامت استخوان ها حمایت می کنند. خوردن انجیر همچنین به جلوگیری از ابتلا به پوکی استخوان کمک می کند.