باقلوای پسته خندان موجب افزایش محصولات کشاورز شد

باقلوای پسته خندان معمولاً فقط برای مناسبت های خاص به عنوان یک غذا در نظر گرفته می شود و اغلب در عروسی ها و تعطیلات مانند عید پاک و کریسمس سرو می شود.

پر کردن
وقتی صحبت از نوع آجیل مورد استفاده برای تهیه غذا به میان می آید، پر کردن ظریف باقلوا متفاوت است.

معمولا پسته را در باقلوای ترکی و گاهی گردو پیدا می کنید، در حالی که افرادی که باقلوای یونانی درست می کنند بیشتر از سایر انواع آجیل از گردو استفاده می کنند.

باقلوا

شربت
شربت شیرینی زیادی به باقلوای شما می دهد، اما بسته به نوع باقلوا که درست می کنید کمی متفاوت است.

برای غذای ترکی معمولاً از مخلوط آب، شکر و نوعی شربت با پایه لیمو استفاده می شود.

انواع یونانی از شربت با مقداری میخک و دارچین و گاهی اوقات کمی عسل نیز استفاده می کنند.

در نهایت، باقلوا که طبیعت ترکی دارد تقریباً همیشه سبک تر از همتای یونانی خود است.

دلایل زیادی برای این وجود دارد، اما هر یک از مواد تشکیل دهنده باقلوای ترکی سبک تر از بسیاری از مواد موجود در باقلوای یونانی است. البته همیشه اینطور نیست، اما یک قانون کلی است.

یک دسر رضایت بخش
انواع مختلفی از دسرهای باقلوا وجود دارد زیرا هر کشوری دستور پخت مخصوص به خود را دارد. اگر دوست دارید دسرهای کره ای و شربتی با چند آجیل داخل آن ریخته شده و دسرهایی که سیر می شوند اما بعد از خوردن آن ها احساس سیری در شما ایجاد نمی کنند، باقلوا گزینه بسیار خوبی برای شماست.

می توانید دستور غذا را کمی تغییر دهید تا با ذائقه شخصی خود مطابقت داشته باشد، اما صرف نظر از نوع آن یا از کجا آمده است، این دسر خوشمزه ای است که از خوردن آن پشیمان نخواهید شد.

به همین دلیل است که مایکروویو شما می چرخد
ناکیری در مقابل چاقوهای سانتوکو: قبل از خرید تفاوت ها را بدانید.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.